фото: EuroTennisOpen, ТуитърНай-добрият ни тенисист Григор Димитров загуби първият сет и

...
фото: EuroTennisOpen, ТуитърНай-добрият ни тенисист Григор Димитров загуби първият сет и
Коментари Харесай

Страхотен Григор Димитров с голям обрат

фото: EuroTennisOpen, Туитър

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров загуби първият сет и мъчно завоюва втория, само че съумя да откри правилният път. Той победи в три сета  Пабло Андухар в първия си мач в  Антверпен. Състезанието е от ранга 250.

Григор Димитров – Пабло Андухар 4-6, 6-3, 6-4

Така при дебюта си в Антверп Гришо се класира на четвъртфиналите в шампионата от сериите АТР 250, където е подложен под номер 4 и пропусна по право първия кръг. Димитров трябваше да прибегне до по-голямата част от техническия си боеприпас и до всичкия си физически запас, с цел да пречупи коравия испанец, който способства за красивите и продължителни замени сред двамата.
Григор биваше принуждаван да печели съвсем всяка своя точка с уинъри, тъй като ракетата на 55-ия в международната класация доста рядко бъркаше. Григор не можа да направи пробив в първия сет и позволи късен подобен, след което във втората част с ранен брейк си обезпечи удобен задатък, непокътнат до края. В третия сет изглеждаше при 4:1, че Димитров относително безпроблемно ще стигне до крайния триумф, само че Андухар върна един пробив, след което пък Гришо трябваше да отразява четири брейк-бола.
 

 

Все отново, до изненада не се стигна и българинът продължава към четвъртфиналите, където чака петия в схемата Милош Раонич или британецът Камерън Нори.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР